Business Support Medewerker bij JAM

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

WAT GA JE DOEN?

Pietje Precies, is dat hoe ze jou noemen? Je bent secuur, accuraat en weet goed het overzicht te bewaren. Jij schrikt niet van veel cijfers en een stapel administratie, nee! Hier haal jij juist voldoening en energie uit. 


Als Business Support Medewerker bij JAM zij dit jouw verantwoordelijkheden:

 • Jij zorgt ervoor dat JAM de wet- en regelgeving op het gebied van de inlenersbeloning continu naleeft. Kondigt de cao van een van onze klanten een loonsverhoging aan, dan kom jij meteen in actie. Je controleert welke lonen en tarieven aangepast moeten worden, zet dit in gang, en verwerkt alles op de juiste manier in Easyflex (de software waarin we factureren en verlonen)
 • Jij zorgt voor grip op het ziekteverzuim van uitzendkrachten. De kosten van ziekteverzuim kunnen hoog oplopen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat we deze kosten zo laag mogelijk houden. Je analyseert onze processen, initieert verbeteringen en rapporteert de resultaten hiervan.
 • Je zorgt ervoor dat de facturatie en verloning op rolletjes verlopen en dat alle uitzendkrachten tijdig hun salaris ontvangen.
 • Moeilijke correcties zijn voor jou geen obstakel, maar een uitdaging. Je bent dan ook in staat om deze zelfstandig uit te voeren.


Werken bij JAM

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Je bent zeer accuraat en secuur
 • Je hebt een proactieve werkhouding en bent niet bang om vragen te stellen
 • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief vaardig

WAAR GA JE WERKEN?

JAM groeit hard! Het aantal collega’s groeit, net als het aantal JAM’ers dat via ons aan het werk is én het aantal vestigingen van JAM. Daarom zijn we op zoek naar frisse koppen die het gaaf vinden om bij een dynamische scale up te werken. Als team streven we naar het hoogst haalbare, en we maken altijd tijd om onze successen te vieren. Zo is een vrijdagmiddagborrel de standaard, en is een avondje stappen zeker niet ongebruikelijk!

Bij het selecteren van nieuwe medewerkers vinden we teamspirit, nuchterheid en proactiviteit erg belangrijk. We werken erg hard, maar er is ook tijd voor gezelligheid en persoonlijke aandacht. We hebben een platte organisatiestructuur, waardoor letterlijk ALLE collega’s voor je klaarstaan als je ergens hulp bij nodig hebt. JAM is tegenwoordig niet alleen meer Eindhoven's trots, maar we hebben ook een kantoor in Utrecht en Amsterdam en openen binnenkort ons eerste kantoor in Maastricht. We hebben de ambitie om binnen een paar jaar jong talent door het hele land aan een baan te kunnen helpen.


WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 • Een fulltime salaris tussen de €2.400 en €3.200;
 • Laptop en telefoon van de zaak;
 • Collega's die ook vrienden worden;
 • JAM groeit super hard, waardoor jij ook flink kunt groeien. Zowel qua functie, als qua salaris.


Enthousiast? Begrijpelijk. Bel ons even, stuur een appje of mail je cv en/of motivatiebrief even door. Je bent altijd welkom op ons kantoor vlakbij het vliegveld voor een kop koffie of thee. Hopelijk wordt dat snel een biertje of wijntje op een vrijdagmiddag! :)