JAMwerkt - Intercedent bij JAM
Overslaan naar content

Intercedent bij JAM

Op locatie
 • Eindhoven, Noord-Brabant, Nederland
€ 2.350 - € 2.800 per maandSales / Recruitment

Functieomschrijving

Als Intercedent bij JAM weet jij studenten, starters en young professionals in contact te brengen met dat gave bedrijf met dé baan die perfect bij ze past. Doordat je in contact staat met kandidaten én bedrijven beschik je over het totaalplaatje en kun je snel schakelen. Je kent de klant en de vacatures en je voert gesprekken met kandidaten die op zoek zijn naar een baan in de buurt van Eindhoven om te achterhalen waar zij naar op zoek zijn. Je luistert goed, vraagt door en denkt mee. Je helpt dus niet alleen jongeren met het vinden van een gave baan, maar je zet je ook in om bedrijven te voorzien van een frisse wind in hun organisatie.


Werkzaamheden

 • Werven en selecteren van jong talent: door middel van (online) gesprekken leer je jouw kandidaten kennen en kom je erachter waar hun passie ligt. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met hen als ze aan het werk zijn bij de opdrachtgever.
 • Relatiebeheer met klanten: je gaat op bezoek bij onze opdrachtgevers en bespreekt de vacatures die zij open hebben staan en gaat na hoe de samenwerking verloopt onder genot van een kop koffie.
 • Denken in kansen: We maken graag gebruik van jouw input om ons merk nog verder uit te bouwen. Je denkt in kansen, bent in staat om te sparren met je regiomanager en vindt het gaaf om te zien dat de regio mede door jouw inzet nóg succesvoller wordt.
 • Administratieve werkzaamheden: bij een succesvolle match zorg je dat het papierwerk geregeld is zodat de kandidaat aan de slag kan.


Vereisten

 Functie-eisen

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau
 • Je bent commercieel en werkt doelgericht
 • Je bent communicatief sterk, ondernemend, enthousiast en leergierig
 • Je wordt vrolijk van onze doelgroep; studenten, starters en young professionals

Wat bieden wij?

 • Startsalaris tussen de €2.350 en €2.800, plus bonusregeling
 • Een fulltime functie van 40 uur per week
 • 25 vakantiedagen
 • Een laptop en telefoon van de zaak 
 • Doorgroeimogelijkheden in overvloed!

En misschien nog wel het belangrijkste: je gaat deel uitmaken van een top team waarin iedereen bereid is elkaar te helpen. Waarin hard wordt gewerkt om samen te groeien, maar ook zeker tijd wordt gemaakt voor gezelligheid. 


Waar ga je werken?

Hebben we al gezegd dat we een heel gezellig en leuk team hebben? Want dat is zo. We zijn mega-ambitieus en zijn voortdurend bezig met verbeteren en ontwikkelen. Momenteel werken we met 25 collega's met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Wij lachen veel, vieren veel feest, maar kunnen ook echt snoeihard werken. Wij weten wat de struggles zijn voor starters en jongeren, omdat wij zelf de doelgroep zijn. Binnen JAM hechten we dan ook veel waarde aan duidelijke onboardingstrajecten om jou in no-time belangrijk te laten zijn.

Het hoofdkantoor van JAM is gevestigd in Eindhoven, dichtbij Eindhoven Airport. Daarnaast hebben we kantoren in Amsterdam, Utrecht en Maastricht. We zoeken versterking voor verschillende teams, dus geef gerust je voorkeur aan wanneer je solliciteert!


Belangrijk: wij zijn verre van een doorsnee uitzendbureau. We hebben een specifieke niche werken met ons eigen innovatie digitale platform. Wij houden van vrijheid, eigen inbreng en ondernemerschap. Als je dat meeneemt dan ben je al een heel eind!


Enthousiast geworden?

Super! Druk op de knop hieronder en solliciteer! We nemen binnen twee werkdagen contact met je op. 


of