Recruiter bij JAM (ervaring niet vereist)

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

We schetsen even de situatie: JAM groeit héél hard. Elke dag zetten wij ons met een team van 28 young professionals in om studenten en starters aan een gave job te helpen. Dat doen we door hen slim te targetten via Tiktok, Snapchat, Insta, SEO, leuke vacatures én het in contact te brengen met de leukste contactpersonen! Dat laatste wordt jouw taak:


Als Recruiter bij JAM ben jij het aanspreekpunt voor onze "JAM'ers". Jouw ultieme doel is om zoveel mogelijk studenten, starters en young professionals te helpen bij het vinden van een baan die bij hen past. Jij blij, zij blij, wij blij. :) 


Hoe gaat het in z'n werk? 

Wij krijgen voortdurend nieuwe vacatures van onze klanten. De functies die we invullen variëren van klantenservice tot logistiek medewerker en van marketeer tot productiekracht. Wij vinden het enorm belangrijk dat je weet voor wie je zoekt, daarom ga je mee naar onze grootste klanten om in het echt te kunnen zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Dit helpt je om je kandidaten te enthousiasmeren en hen een goed beeld te schetsen van de werkomgeving. En dat is echt superleuk, vinden wij althans. 


Als jij alle in's & out's kent begint de zoektocht. Allereerst ga jij in onze database op zoek naar de passende match. Als die er niet is dan ga je zelf aan de slag. Denk dan aan het schrijven van een vlotte vacature (net als dit prachtexemplaar), het inzetten van de juiste sociale media en het actief benaderen van werkzoekenden. Als je iemand hebt gevonden dan spreek je die student of starter uitvoerig, fysiek of digitaal. Samen met je team bespreek je de kandidaat en vervolgens wordt deze voorgelegd bij één of meerdere bedrijven. Vanaf dat moment schakel je over naar het ondersteunen, begeleiden en supporten van je kandidaat op weg naar zijn/haar nieuwe job! 


Op het moment dat je iemand aan het werk hebt geholpen (JOEPIE!), dan ben je nog niet klaar. Je zorgt ervoor dat alles administratief goed staat, je houdt je bezig met de planning en houdt contact. Lekker afwisselend dus!

Werken bij JAM

 Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding
  • We zoeken leuke mensen, dus als je gezellig, grappig, aardig, komisch, enthousiast, gek of tegendraads bent, dan ben je al een heel eind!
  • Je bent zowel verbaal als schriftelijk ijzersterk
  • Ervaring is mooi maar zeker geen must. Als je genoeg mensenkennis hebt dan leren wij je dit leuke vak snel aan

Wat bieden wij?

  • Salaris tussen de €2.350 en €2.700 
  • Een fulltime functie van 40 uur per week
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • Gratis parkeren als je vliegt vanaf Eindhoven Airport
  • 25 vakantiedagen
  • Doorgroeimogelijkheden in overvloed 

Waar ga je werken?

Hebben we al gezegd dat we een heel gezellig en leuk team hebben? Want dat is zo. We zijn mega-ambitieus en zijn voortdurend bezig met verbeteren en ontwikkelen. Momenteel werken we met 28 collega's met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Wij lachen veel, vieren veel feest, maar kunnen ook echt snoeihard werken. Wij weten wat de struggles zijn voor starters en jongeren, omdat wij zelf de doelgroep zijn. Binnen JAM hechten we dan ook veel waarde aan duidelijke onboardingstrajecten om jou in no-time belangrijk te laten zijn.

Het hoofdkantoor van JAM is gevestigd in Eindhoven, dichtbij Eindhoven Airport. Daarnaast hebben we kantoren in Amsterdam, Utrecht en Maastricht.  We zoeken versterking voor verschillende teams, dus geef gerust je voorkeur aan wanneer je solliciteert!

Belangrijk:
wij zijn verre van een doorsnee uitzendbureau. We hebben een specifieke niche werken met ons eigen innovatie digitale platform. Verwacht hier dan ook geen hele doorsnee recruitment functie. Wij houden van vrijheid, eigen inbreng en ondernemerschap. Als je dat meeneemt dan ben je al een heel eind!

Enthousiast? Begrijpelijk! Bel ons even, stuur een appje of mail je cv en/of motivatiebrief even door. Je bent altijd welkom op ons kantoor vlakbij het vliegveld voor een kop koffie of thee. Hopelijk wordt dat snel een biertje of wijntje op een vrijdagmiddag! :)