Regiomanager Limburg bij JAM

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Frisse koppen gezocht, want JAM groeit. Zó hard, dat we nu naast Eindhoven, Utrecht en Amsterdam ook een kantoor in Maastricht hebben geopend. Daarom zoeken wij een nieuwe Regiomanager!


Veel mooiere functies ga je niet vinden, zelfs niet in de huidige arbeidsmarkt. JAM is een online werkplatform waar studenten, starters en young professionals worden gematcht met gave werkgevers zoals DHL, La Place en DPD. Wij vinden dat jong talent een succesvolle start verdient en zetten ons daar dan ook elke dag voor in! In de functie van regiomanager Limburg werk je als vestigingsmanager vanuit Maastricht en trek je voor klanten en prospects heel Limburg door. Veel gavere functies ga je niet vinden in de recruitment wereld. JAM is een online werkplatform waar studenten en starters worden gematcht met werkgevers als Snowworld, DHL en Zalando. Wij vinden dat jong talent een succesvolle en leuke start verdient en zetten ons daar, via ons digitale platform, elke dag voor in! De afgelopen jaren hebben we in Eindhoven, Tilburg, Amsterdam, Den Bosch en Utrecht flinke stappen gezet. Nu willen we onze naam ook vestigen in Maastricht en heel Limburg. Om dat tot een succes te maken zoeken we altijd ambitieuze, en vooral ondernemende, young professionals die net zoveel zin hebben om te groeien als wij. Als regiomanager bij JAM heb je een vijftal kerntaken: strategie, sales, coaching, management en marketing:

 1. Strategie: jij bent dé kenner van jouw regio en weet dan ook welke koers je wil varen. Jij stelt de plannen op en bepaalt, eventueel met de hulp van ons management, wat de teamindeling is, welke klanten je moet hebben en hoe budgetten worden verdeeld. Joris, onze chef, gaat jou hierbij ondersteunen.
 2. Sales: je hoeft niet helemaal 'from scratch' te starten. We hebben immers al een klantenbestand in Limburg. Een warm bad noemen wij dat. Het is uiteraard aan jou om nog meer gave bedrijven binnen te tikken. Liefst vlotte, grotere, dynamische bedrijven. Dat doe je onder meer door het bezoeken van netwerkbijeenkomsten, social selling en acquisitie. Naast het binnenhalen van nieuwe klanten zul je ook de grotere accounts in je regio beheren. Genoeg te doen dus! Je krijgt hulp van onze ervaren rot Steven. Goud toch?
 3. Coaching: naarmate je regio groeit, zal ook je team groeien. Het is aan jou om het beste uit elke medewerker te halen. Uiteraard geven we jou handvatten, zodat je met voldoende know-how je team kan coachen.
 4. Management: naast coaching stuur je natuurlijk ook je team aan on-the-job. Je zit meetings voor, helpt mee met het vinden van nieuwe collega's en runt je eigen toko. Daarnaast werken we met KPI's; het is belangrijk dat je deze bijhoudt en je team hierop aanstuurt.
 5. Marketing: ons marketingteam staat als een huis. Elke vestiging is echter anders. Het is aan jou om alle marketingacties goed te coördineren met onze marketingafdeling. Je mag natuurlijk ook gewoon zelf al je creativiteit op tafel leggen, dat waarderen onze marketingcollega's Erik, Martijn en Romy enorm!


Hoe is het om te werken bij JAM?

Werken in de uitzendbranche f*cking saai? Dat dachten wij ook altijd... JAM is een supergezellige, ambitieuze, professionele, snelgroeiende, vlotte jonge organisatie. We staan ook wel bekend als "the fresh force". Met 25 medewerkers en een gemiddelde leeftijd van 26 jaar helpen wij dagelijks studenten en starters aan een gave job via uitzend- of werving & selectie trajecten! Het team op de vestiging in Maastricht bestaat uit Jenna & Anna; 2 enthousiaste en leergierige dames met een HBO achtergrond, waar jij leiding aan mag geven. 

Werken bij JAM

 Functie-eisen

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring en bent bekend met Sales en/of de uitzendbranche 
 • Je bent ondernemend, enthousiast, leergierig en staat op de springplank voor een periode vol ontwikkeling en groei

Wat bieden wij?

 • Een fulltime functie van 40 uur per week
 • Startsalaris tussen de €2.700 en €3.500 plus bonusregeling
 • Auto van de zaak
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen
 • Een persoonlijk groeipad, waarin jouw ambities voor de toekomst vorm krijgen

Enthousiast geworden?

Super! Solliciteer direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!